Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ




ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ!




Δέκα μέρες πριν τις εκλογές ο απερχόμενος Δήμαρχος και ο πρώην Αντινομάρχης δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις πρακτικές άσκησης εξουσίας που επέδειξαν στο παρελθόν, από διαφορετικές θέσεις ο καθένας. Συνεχίζουν, ασταμάτητα να φτιάχνουν λίστες για επιχειρήσεις και εργολάβους της περιοχής ή για τον Δήμο, και να υπόσχονται ότι θα βρουν δουλειά στους άνεργους συμπολίτες μας που σπεύδουν απελπισμένοι σε αναζήτηση εργασίας.

Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ φέρνει μία νέα αντίληψη στο Δήμο Ελευσίνας.

1.      Δεσμευόμαστε ότι καμία πρόσληψη δεν θα γίνει με απόφαση Δημάρχου ή Αντιδημάρχου. Ειδικοί Σύμβουλοι και στελέχη κάθε άλλης περίπτωσης που ο νόμος επιτρέπει ή θα επιτρέψει να επιλεγούν από τη διοίκηση του Δήμου, θα προσλαμβάνονται μόνον αν η πλειοψηφία του Δημοτικού συναινεί και αφού οι ενδιαφερόμενοι παρουσιαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαφανείς διαδικασίες προκήρυξης της θέσης. 

2.      Κενές θέσεις θα καλύπτονται με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

3.       Δεσμευόμαστε να δώσουμε τέλος στον κατακερματισμό των αναθέσεων εργασιών σε «δικούς μας» ελεύθερους επαγγελματίες (λογιστές, δικηγόρους, συντηρητές κλιματισμού – θέρμανσης κ.α.).

4.      Εργατοτεχνίτες σε έργα αυτεπιστασίας θα προσλαμβάνονται με κριτήρια αντικειμενικά, εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5.      Εργατοτεχνίτες για οποιαδήποτε άλλη εργασία (πχ για καθαριότητα ή για κήπους με σύμβαση ορισμένου χρόνου) θα προσλαμβάνονται με εισήγηση της σχετικής Υπηρεσίας και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

6.      Τα παραπάνω θα ισχύουν και για οποιοδήποτε Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας.

7.      Συνολικά για Δήμο και Νομικά πρόσωπα θα τηρείται αναλογία ποσόστωσης πληθυσμού για κατοίκους Ελευσίνας και Μαγούλας

Καλούμε τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συνδυασμούς να δηλώσουν αν συμφωνούν στο πλαίσιο διαφάνειας και αντικειμενικότητας στις προσλήψεις που προτείνει η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ


Ράνια Μοναχολιά-Βασιλειάδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση   ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΜΑΓΟΥΛΑΣ
Υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Βαμβακάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου