Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο αγώνας συνεχίζεται...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της δημοτικής κίνησης Ελευσίνας-Μαγούλας "Ενεργή Συμπολιτεία" και του επικεφαλής της Κώστα Βαμβακά


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στη δημοτική κίνηση "Ενεργή Συμπολιτεία", όλους τους φίλους και τους συμπαραστάτες μας για τη σκληρή δουλειά και το ήθος που επέδειξαν στον τίμιο και ωραίο αγώνα μας. 

Όπως είχαμε δεσμευτεί, σε όποια θέση και να μας αναδείκνυε το εκλογικό σώμα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε τους στόχους και τα οράματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να υπερασπιστούμε κάθε δίκαιο αίτημα, να εμποδίσουμε κάθε απόπειρα υποβάθμισης της ζωής μας.

Η "Ενεργή Συμπολιτεία" ως αντιπολίτευση θα είναι διαρκώς παρούσα, κομμάτι της κοινωνίας, σε απόλυτη συνέπεια με τις θέσεις της, γιατί οι εποχές που ζούμε απαιτούν ένα αγωνιστικό παρών μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι δημότες που ασπάστηκαν τις αρχές που πρεσβεύει η δημοτική μας κίνηση, έχουν την ωριμότητα να αποφασίσουν κατά συνείδηση τι θα πράξουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Με τη δύναμη που μας έδωσαν οι δημότες μας, συνεχίζουμε τον αγώνα και ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου