Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Eξαρτημένοι - Ανεξάρτητοι σε Ελευσίνα - Μαγούλα

Αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και κάνουν την εμφάνιση τους άτομα, που στο παρελθόν επιδείκνυαν την κομματική τους ταυτότητα και επαίρονταν για την κομματική τους προέλευση και υποστήριξη.

Χαλεποί γαρ οι καιροί και γι' αυτούς και για τα κόμματα από τα οποία προέρχονται.
Κόμματα εξουσίας του ελληνικού λαού επί σειρά ετών, κόμματα του κυβερνητικού σχηματισμού (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ).

Πώς λοιπόν νομίζουν ότι θα επιβιώσουν αυτοί και τα πνέοντα τα λοίσθια κόμματα τους; Μα εμφανιζόμενοι ως "ανεξάρτητοι" ή "ακομμάτιστοι" ή "υποψήφιοι χωρίς χρώματα", γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα παραπλανήσουν τους δημότες του Δήμου μας. Υποψήφιοι που εξελέγησαν στην αυτοδιοίκηση με την επίσημη υποστήριξη ενός κόμματος, π.χ κος Τόλης (ΠΑΣΟΚ) , κα Λεβέντη(Ν.Δ), σήμερα που τα κόμματα αυτά καταρρέουν, αρνούνται κομματική ανάμειξη και στήριξη.


Είναι οι ίδιοι οι οποίοι, σε άλλες περιόδους, παρακαλούσαν στα κομματικά γραφεία, για να αποσπάσουν την επίσημη στήριξη των κομμάτων τους.
Είναι αυτοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν το καταρρέον πολιτικό σύστημα με αποφάσεις και στάση ζωής, σε όποια νησίδα εξουσίας και αν ανήκαν ή ανήκουν. Οι πολίτες της Ελευσίνας μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια τους, τους τακτικισμούς τους εις βάρος τους και να τραβήξουν τη μάσκα των υποτιθέμενων "ανεξάρτητων" ή "ακομμάτιστων".


Να αναδείξουν
- πρόσωπα με εντιμότητα, ήθος και νέες ιδέες.- πρόσωπα τα οποία χωρίς να αρνούνται την πολιτική τους ταυτότητα, θα στηρίξουν τους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα τους.
- πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί μέσα από κοινωνικούς αγώνες, έχουν επιλεγεί για υποψήφιοι με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και δεν έχουν επιβληθεί από κανένα
κομματικό μηχανισμό.


 Μοναχολιά – Βασιλειάδου Ουρανία
  Εκπαιδευτικός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου